FELFRISSÜLT KÜLSŐ, HAGYOMÁNYOS BELSŐ

2014. 09. 30.


 
Kozma Katalin
2014. 09. 30.
Kozma Katalin
kommentek

Az unalmas, hosszú és hideg téli esték/éjszakák közeledtével mindenki elkezd felkészülni. Előkerülnek a szekrényből a vastagabb paplanok és egyre több pléd hever szerte széjjel a lakás különböző pontjain. 

Az idei zord idők érkezése előtt úgy döntöttünk, hogy felfrissítjük kicsit termékeinket. A jól megszokott minőség és megbízhatóság mellett néhány apróbb külső változással szeretnénk még otthonosabbá tenni az Önök hálószobáját!

Egységes megjelenés

Minden kék sarokszalaggal ellátott, pehely/toll töltetű „billerbeck” termékünk mostantól egy elegáns, ezüstszínű pehely hímzéssel jelenik meg üzleteinkben. Ezzel az apró, mégis figyelemfelkeltő kis jelzéssel könnyen észrevehető, hogy pelyhes termékről van szó és segítségével könnyebb eligazodni a polcon lévő számtalan termék között.

ÚJ BILLERBECK ÁGYNEMŰHUZAT GARNITÚRÁK

2014. 09. 29.


 
Sziklai Viktória
2014. 09. 29.
Sziklai Viktória
kommentek

A már ismert, német minőségben mostantól saját márkás, „billerbeck” ágyneműhuzat kollekcióval gazdagítjuk kínálatunkat!

Egyedi tervezésű ágyneműhuzatok az európai textil kultúra központjából! Kiváló minőségű 100% Maco-Satin ágyneműhuzatok. Különleges, formatervezett minták, divatos, trendi színek, hagyományos letisztult kivitelezés.

Keresse Új BILLERBECK ágyneműhuzat garnitúráinkat saját márkaszaküzleteinkben vagy a www.édesálom.hu webshopban!

ÚJDONSÁG! TOPPER RÖGZÍTŐ HEVEDER

2014. 09. 26.


 
Berkesi István
2014. 09. 26.
Berkesi István
kommentek

Többször találkoztunk az utóbbi időben azzal a problémával, hogy a „billerbeck” kínálatban szereplő toppereket, hogyan lehetne új matrac megvásárlása nélkül, a már meglévő matrachoz rögzíteni.

Többször találkoztunk az utóbbi időben azzal a problémával, hogy a „billerbeck” kínálatban szereplő toppereket, hogyan lehetne új matrac megvásárlása nélkül, a már meglévő matrachoz rögzíteni.

Új termékünk ezért is jött létre, hogy kielégíthesse az Önök igényeit!

ÚJABB TIPPEK HÁLÓSZOBÁNK BERENDEZÉSÉHEZ

2014. 09. 26.


 
Szilágyi Márta
2014. 09. 26.
Szilágyi Márta
kommentek

A hálószoba otthonunk egyik legfontosabb helyisége. Ide húzódunk vissza, amikor nyugodtan szeretnénk pihenni vagy csak egy kis meghittségre, egyedüllétre vágyunk. Ahhoz, hogy ez a szoba tökéletesen megfelelhessen minden igényünknek szükségünk van egy kis merészségre is. Ha meg tudjuk csillogtatni egyéniségünket a hálónkon keresztül is, igazán otthonos és kellemes miliőt varázsolhatunk a szobába.

Mire figyeljünk?

A színek, az anyagok, a formák és a kiegészítők adják meg egy szoba hangulatát. Ha ízléses és otthonos környezetet szeretnénk kialakítani, akkor fontos ügyelni arra, hogy mindezek összhangban legyenek egymással.

MEGÚJULT AMY TERMÉKCSALÁDUNK!

2014. 09. 23.


 
Juhász Ildikó
2014. 09. 23.
Juhász Ildikó
kommentek

A magas minőségű pehely / toll töltettel készült AMY termékek kellemes és természetes alvási kényelmet, megfelelő melegséget és alvásklímát biztosítanak használói számára.

Idén úgy döntöttük, hogy kibővítjük méltán népszerű termékcsaládunkat, így a kollekció darabjai közé bekerült egy az eredeti steppmintával ellátott, UNO kivitelű, melegebb, átmeneti pehelypaplan, valamint a kollekciójához illő, újfajta technológiával gyártott párnaválaszték is.

TIMO ANATÓMIAI PÁRNA ÚJÍTÁS

2014. 09. 22.


 
Vermes Péter
2014. 09. 22.
Vermes Péter
kommentek

Az anatómiai párnák az egészséges alvás megfelelő kiegészítői, speciális kialakításuknak köszönhetően könnyen felveszik a fej formáját, így a nyaki- és hátizmok alvás során tökéletes nyugalmi állapotba kerülhetnek.

A jelenlegi anatómiai párnaválasztékunkat egy merőben új, ugyanakkor korábbról ismert termékfejlesztéssel egészítettük ki.

FINOM MESTERMUNKÁK - ELINDULT ÚJ KAMPÁNYUNK!

2014. 09. 19.


 
Sziklai Viktória
2014. 09. 19.
Sziklai Viktória
kommentek

Felgyorsult világunkban egyre kevesebb idő jut szeretteinkre, hobbijainkra vagy az egészségünkre.A tömegtermelés uralta termékek piaca már alkalmazkodott ehhez a feszített tempóhoz, kezdünk azonban hozzászokni mi is rohanó világunkhoz, ezt a gyorsaságot elvárnánk dugóban ülve, ételt rendelve, de vásárlásaink alkalmával is.

Megismertük a „megalkuvás” fogalmát. A tömegtermékek előnye, hogy bárhol, bármikor hozzájuthatunk, nem szabad azonban beérnünk ennyivel!

ÉJSZAKAI VEREJTÉKEZÉS? ÍME NÉHÁNY TANÁCS A SZÁRAZ ÉJSZAKÁKÉRT!

2014. 09. 18.


 
Szendrei István
2014. 09. 18.
Szendrei István
kommentek

Az éjszakai verejtékezés meglehetősen gyakori jelenség, leggyakrabban a túl meleg hőmérséklet vagy az évszaknak nem megfelelő ágynemű okozza. Ha ezeket az okokat kizárhatjuk és még mindig izzadást tapasztalunk, akkor érdemes odafigyelni testünk jelzéseire. A továbbiakban szeretnénk megvizsgálni, hogy mik állhatnak a háttérben és milyen megoldások léteznek erre.

A jelenség gyakrabban fordul elő férfiaknál, mivel testhőmérsékletük naponta többször ciklikusan változik, estefelé a legmagasabb. Ilyenkor még a legkönnyebb nyári paplant is elviselhetetlennek érezhetik.

Éjszakai verejtékezés előfordulhat azonban mindkét nem esetében is, melynek leggyakoribb kiváltó oka a stressz. Ha valami miatt szorongunk – lehet munka, párkapcsolati gondok, anyagi problémák – könnyen kialakulhatnak szorongásos álmok, melyek hatására izzadni kezdünk.

ÁLLANDÓAN FÁRADTNAK ÉRZI MAGÁT? MI LEHET AZ OKA?

2014. 09. 18.


 
Sziklai Viktória
2014. 09. 18.
Sziklai Viktória
kommentek

Nem feltétlenül a kialvatlanság okozza, ha folyton fáradtnak érezzük magunkat. Az alábbiakban néhány életmódbeli hibát olvashatnak, amelyek felelőssé tehetőek az állandó kimerültségért.

Testmozgás hiánya

Furcsán hangzik, de a testmozgás során olyan anyagok (adrenalin és endorfin) szabadulnak fel a testünkbe, melyek segítenek, hogy frissnek érezzük magunkat. Kutatások során kiderült, hogy azok az emberek, akik rendszeresen napi 20 percet sportoltak, hat hét után sokkal kevésbé érezték elcsigázottnak magukat egy-egy nehéz nap után. A rendszeres testmozgás növeli az energiánkat és kitartóbbá tesz, emellett hozzájárul a szív- és érrendszer megfelelő működéséhez.

MASSZÁZSTERÁPIÁVAL A PIHENTETŐ ALVÁSÉRT

2014. 09. 18.


 
Somogyi Marianna
2014. 09. 18.
Somogyi Marianna
kommentek

Az álmatlanságnak számtalan oka lehet, de ezek között jelentős szerepet játszik, hogy a mindennapi gondok, teendők miatt egyszerűen képtelenek vagyunk lazítani. A problémáink nemcsak nappal foglalkoztatnak bennünket, egy idő után megzavarják az éjszakai pihenőnket is, melynek eredményeképpen nem tudjuk megfelelően kialudni magunkat.

A kiegyensúlyozott élethez hozzátartozik, hogy eleget és jól aludjunk. Manapság azonban nem ilyen egyszerű, néha kell egy kis segítség. A következő relaxáló gyakorlatok hozzájárulnak ahhoz, hogy eltereljük gondolatainkat, felkészítsük testünket és lelkünket az éjszakai nyugovóra.

AZ ÁGY TÖRTÉNETE

2014. 09. 02.


 
Sziklai Viktória
2014. 09. 02.
Sziklai Viktória
kommentek

Az emberiség fejlődésével a környezte, a fekhelye is egyre tudatosabb lett. Az ősember „ágya” nagyon egyszerű volt: ágakat, faleveleket, szalmát helyezett halomba és ezeken aludt. A nedvesség, rágcsálók és más nem kívánatos hálótársak ellen megemelték a fekhelyet, a kunyhókban földrakást, fahasábokat helyeztek alá, a barlangokban pedig kis padkát alakítottak ki.

A civilizáció megjelenésével lassan kialakult az ágy ma ismert formája. Minden népcsoportnak meg volt a maga jellegzetessége. Az egyiptomiak például magas ágykeretet használtak, melyet lépcsőről közelítettek meg, az ágyakat függönnyel vették körül, és készítettek párnákat is. A görögök által használt kliné már bonyolult bútordarab volt: fából, márványból, bronzból, nemesfémből készült. A rómaiak matracaikat náddal, szénával vagy gyapjúval töltötték. Ezek az általában kétszemélyes fekhelyek lehettek a mai franciaágyak korabeli megjelenési formái.