Éljen az édes semmittevés!

2017. 05. 12.


 

Élj tartalmas életet! Lassíts és pihenj tudatosan!

Legtöbben úgy gondoljuk, hogy ha valaki gyors, az tehetséges, hiszen hatékony, egyszerre több dologgal foglalkozik, és állandóan elfoglalt, mindig elérhető, mert hová is lennénk nélküle. A sebesség egyenlő a boldogsággal. Ha ráérő időnk van, az nyugtalanító, hiszen valamit biztosan elfelejtünk, és egyébként is hogyan néz az ki, hogy csak úgy tétlenül üldögélünk?

A pihenés hiánya és az állandó stressz  viszont megköveteli a cukros ételeket, italokat. Kell a cukor az agynak, ami egyfolytában, folyamatosan pörög, gondolkodik, előre lát, tervez. És kellenek a nemszeretem gyorskaják is, hiszen nincs idő beülni akár csak egy déli menüre, nem ám főzőcskézni, piacon vásárolgatni. És itt a baj. Az egészségtelen táplálkozás, a stressz, a kevés és nem minőségi alvás következménye az állandó fáradtság, amit komoly betegségek is követhetnek.

Míg az emberek többsége azon serénykedik, hogy minél gyorsabb legyen minden, addig egy kisebb, de növekvő csoport éppen a vészféket keresi, mert azt vallja,  hogy a gyorsulás hosszú távon fenntarthatatlan. A Slow Life mozgalom ma a hétköznapok taposómalma és a fásultság ellenpólusaként lép fel és arra nevel, hogy az állandó rohanásból kilépve éld át a pillanatot és legyen időd az apró örömök felfedezésére. Ezzel pedig egy másik életminőség alternatíváját kínálja. 

Kezd el ma! Reggelizz az ágyban, olvass és merengj! Tervezgesd a heted és lustálkodj bátran! Ajándékozd meg magad egy kényelmes és szemet gyönyörködtető hálószobával, ahol szívesen álmodozol és valóban ki tudod magad pihenni. Látogass el webshopunkba és nézelődj nyugodtan, hiszen senki sem sürget!

 

 

Billerbeck Budapest Kft. csapata

Csapat



Kommentek