FELFRISSÜLT KÜLSŐ, HAGYOMÁNYOS BELSŐ

2014. 09. 30.


 

Az unalmas, hosszú és hideg téli esték/éjszakák közeledtével mindenki elkezd felkészülni. Előkerülnek a szekrényből a vastagabb paplanok és egyre több pléd hever szerte széjjel a lakás különböző pontjain. 

Az idei zord idők érkezése előtt úgy döntöttünk, hogy felfrissítjük kicsit termékeinket. A jól megszokott minőség és megbízhatóság mellett néhány apróbb külső változással szeretnénk még otthonosabbá tenni az Önök hálószobáját!

Egységes megjelenés

Minden kék sarokszalaggal ellátott, pehely/toll töltetű „billerbeck” termékünk mostantól egy elegáns, ezüstszínű pehely hímzéssel jelenik meg üzleteinkben. Ezzel az apró, mégis figyelemfelkeltő kis jelzéssel könnyen észrevehető, hogy pelyhes termékről van szó és segítségével könnyebb eligazodni a polcon lévő számtalan termék között.

Egyediség

Minden „billerbeck” termékünket, egy a kollekciónak megfelelő paszpól és szegőpánt újítással láttunk el. A standard, „billerbeck” kék sarokszalaggal rendelkező termékeinket, egy fehér alappal billerbeck kék mintával rendelkező motívummal díszítettük, míg a billerbeck DREAMLINE collections termékeit a termékcsalád huzatának színével megegyező alappal, illetve natúr/bézs színű mintával ellátott paszpóllal és szegőpánttal emeltük ki!

Keresse megújult külsejű termékeinket márkaszaküzleteinkben vagy a www.édesálom.hu webshopban!

Kozma Katalin

Export vezetőKommentek