GYEREKKORI ALVÁSZAVAR

2014. 08. 28.


 

Gyermekek esetében könnyen fordulhat elő viselkedési zavar vagy romló iskolai teljesítmény, ha éjszaka nem alszanak eleget. Egy felmérés szerint a 10 éven aluli gyermekek több, mint fele alvászavarral küzd, vagy már találkozott ezzel a problémával.

Ilyen fiatal gyerekek esetében még a szülő feladata, hogy megtanulja felismerni, ha gyermeke nem alszik eleget. Meg kell értenie az alvás és a viselkedés közötti kapcsolatot, mert az alvásmegvonásnak olyan tünetei lehetnek, mint a nehéz ébredés, gyakori kiborulás, tombolás, rossz összpontosítás vagy ügyetlenebb mozgás.

Ha az Ön gyermeke is a fenti tünetekkel küzd (akár csak az egyikkel is), akkor valószínű, hogy nem alszik eleget.

Sok szülő nem érti, hogy gyermeke miért nem alszik el, ha eljött a lefekvés ideje. A pihentető, nyugodt alvásnak több összetevője van: egyrészről szükség van egy kialakult esti szertartásra (megszokott lefekvési idő, elalvás előtti rituálé – fogmosás, esti mese stb.) másrészről a nyugalom és biztonságérzet elengedhetetlen. Izgatottan senki sem tud elaludni, ezért fontos, hogy egy nyugodt légkört teremtsünk számára, ahol jól érzi magát és meg tudjuk vele nyugtatni. Este a gyerekszoba jelentse a fészket, ahova a gyerek szívesen megy lefeküdni. A szobában rakjunk rendet, kapcsoljuk ki a tévét és a számítógépet. 

Bartos Zsuzsa

Értékesítési referens - Garanciális ügyintézésKommentek

Robertguibe2018. 02. 03.


EROImpudge


Visitors to school can find many questionnaires woman of any age and nationality performing four hands massage in the city Queens. Beauties are able not only to give pleasure in this way, but also to demonstrate their other abilities to men of the stronger sex. Girls perform japanese a massage that will produce a male a vivid impression. Prices for japanese massage depends on qualification Young ladies and the skills that she possesses. Before making a choice, carefully study the prices for services and customer feedback about the work of one or another masseur specialist. We are sure that the search for a real professional masseur will be crowned with success and you will be satisfied with the quality of our services. Ladies are skilled workers in their field and they will help you relax after a hard day. We have a showroom in Uptown - <a href=https://bodywork.massage-nyc.com>bodywork massage</a>
2018. 06. 21.