Impresszionizmus a hálóban

2017. 04. 11.


 

Bemutatkozott a Billerbeck művészi ihletésű, új kínálata! A Billerbeck termékeinek kedvelői, - akik már hozzászokhattak ahhoz, hogy minden évben kétszer különös hangulatok és színek köré szervezve mutatkozik be az új szezon választéka - most sem csalódtak.

A bemutatón Mariana Pascalau festőművész performanszával kísérve tárult a nagyérdemű elé az új termékekkel berendezett Dob utcai Álomstúdió enteriőrje: a festő ecsetvonásaival a kollekció színei a szemünk láttára elevenedtek meg. Tagadni sem lehetne, hogy Monet művei ihlették az új választékot. A lendületes minták és visszafogott pasztellek jól kiegészítik egymást az ágyneműkön és a törölközőkön. A kiváló minőségű ágyneműk között választhatunk 100% Maco Satin és tiszta pamut között, a törölközők pedig egyiptomi cérnázott pamutból készültek. A lágy hurkolású frottír törölközők finom, puha tapintásukkal és stílusos kivitelükkel exkluzív külsőt és üde színfoltot varázsolnak a fürdőszobába.

„Egy jó nap éjszaka kezdődik!  - mondta Vermes Péter, a Billerbeck Budapest Kft. ügyvezetője a bemutatón, és az is elárulta, honnan a töretlen lendület és megújulás: „Mi azért dolgozunk, hogy pihentető alváskörnyezetet kínáljunk, olyat, hogy felkelni is öröm legyen. Mert a jó napok jó reggellel nyílnak meg, amikor frissen körülnézünk a gonddal berendezett, szeretett hálószobánkban és várakozásokkal teli gondolatainkkal indulunk a világba. Bízunk benne, hogy kényelmes paplanjaink, párnáink, matracaink és a kollekció hangulata reggelente mosolyt varázsol az arcokra.”


Billerbeck Budapest Kft. csapata

CsapatKommentek