MEGÚJULT AMY TERMÉKCSALÁDUNK!

2014. 09. 23.


 

A magas minőségű pehely / toll töltettel készült AMY termékek kellemes és természetes alvási kényelmet, megfelelő melegséget és alvásklímát biztosítanak használói számára.

Idén úgy döntöttük, hogy kibővítjük méltán népszerű termékcsaládunkat, így a kollekció darabjai közé bekerült egy az eredeti steppmintával ellátott, UNO kivitelű, melegebb, átmeneti pehelypaplan, valamint a kollekciójához illő, újfajta technológiával gyártott párnaválaszték is.

Paplanok

Termékcsaládunk korábbi tagját az 500 g-os pehelypaplanunkat light verzióra cseréltük, így jelenleg 400 g-os töltetsúllyal kapható. Kollekciónk új darabja a 930 g-os, 4 meleg pontos, téli vagy átmeneti paplan.

AMY light paplan

AMY uno paplan

Párnák

Amy paplanjaink egészen idáig párna nélkül maradtak, ezért is döntöttünk úgy, hogy egy nagy- és egy kispárnával bővítjük a termékcsaládot. A 70*90-es szendvicspárna magszerkezetét tollak alkotják, így biztosított a fej rugalmas, ugyanakkor formatartó alátámasztása. A külső héj, illetve a kispárna töltete egy egyedi eljárással készült befújt mikro-szál, mely a pehelytöltetek finomságát, rugalmasságát és kényelmét tökéletesen visszaadja, mindemellett hypoallergén tulajdonsággal is rendelkezik.

AMY kispárna

AMY szendvicspárna

Juhász Ildikó

Értékesítési referensKommentek