MEGÚJULT ENTERIŐRÖK A BILLERBECK ÁLOMSTÚDIÓBAN

2016. 04. 19.


 

Két igazán kedvelt lakberendezési stílusban rendeztük be a billerbeck Álomstúdió enteriőreit.

Az enteriőrök új színvilágát a frissen bevezetett tavaszi divatszíneinkkel és a most érkezett eleganete és Joop kollekciós ágyneműhuzatokkal, lepedőkkel és új biederlack borbo plédekkel egészítettük ki.

Provance-i stílus természetessége a fa elemek meleg, barátságos hangulatából fakad. A dekoráció elengethetetlen alkotóelemei a festett fa felületek, a kovácsolt vas elemek és a rusztikus hangulatú dísztárgyak. A stílusjegyek nem csak a berendezési tárgyakban, hanem a textíliákban is visszatükröződnek. Jellemzően hideg színekben érdemes gondolkozni, mint a levendula-, szürkéskék, mályva, törtfehér vagy bézs. Kedveltek a csíkos, kockás, virágmintás anyagok használata, ami visszadja a stílus vidéki hangulatát.

A vintage stílus néhány éve már meghódította a ruhatárakunkat, de egyre közkedveltebb a lakberendezésben is. Ennek a stílusnak a lényege, hogy régi vagy annak látszó bútorokat bátran keverjünk az újakkal. Sok türelemre és biztos stílusérzékre van szükség annak, aki ebben a stílusirányzatban képzelte el a hálószobáját. Összhang szempontjából fontos, hogy a vintage-ban használt bútorok egyszínűek vagy színben nagyon közel álljanak egymáshoz, csak a textíliák tarkák. Ettől válik az enteriőr kifinomulttá és különlegessé.

Sziklai Viktória

Marketing vezetőKommentek