Melegpontok?

2017. 02. 24.


 

A paplanok mindegyikét egy melegpont skálával láttuk el. A skála 5 része más-más igények figyelembevételével lett kialakítva. Vajon miben különböznek ezek a paplanok egymástól és melyik az ideális választás?

Nyáriasan könnyű: 1. melegponttal ellátott paplan. Azoknak ajánlott, akik még a téli éjszakákon is arra ébrednek, hogy melegük van. Lotte len paplan népszerű a kiváló légáteresztő és nedvességfelvevő képességéről.

Könnyű: 2. melegpontba tartozó paplanok leginkább azoknak ajánlottak, akik lábai és kezei olykor kihűlnek, a rossz vérkeringés következtében. Remek választás lehet számukra Stefani paplan, mely a pehely tulajdonságainak köszönhetően jó hőszigetelő és hosszú élettartamú.

Normál: 3. melegpontban szereplő paplanok többsége a tavaszi és őszi éjszakákhoz kiváló, de télen is használható, a Viktória paplan, mely a gyapjú meleg tartó hatásának köszönhetően a reumás fájdalmakat is enyhíti, és egyenletesen meleg elosztást biztosít.

Meleg: a 4. melegponthoz tartozó Doris szőrme paplan remek választás, ha fázósabbak vagyunk, vagy folyamatosan a kihűlt végtagfájdalmakra ébredünk. A nyugodt téli alvás elengedhetetlen kelléke.

Extra meleg: 5. melegponttal ellátott Anikó paplan elengedhetetlen az idősebb korosztálynak, mely a hideg téli éjszakákra még több melegséget és puhaságot nyújthat.

Bartos Zsuzsa

Értékesítési referens - Garanciális ügyintézés



Kommentek