Nyári paplanra váltok!

2017. 05. 09.


 

Végre eljött a könnyű és szellős paplanok ideje! 

A természet sokféle, csodás alapanyagot kínál, nézzük meg, miből válogathatunk! 

 

Len

Az antibakteriális lenrostokból készült Lotte Len paplan remek megoldás arra az időszakra, amikor a téli takaró már meleg, de egy szál lepedő még kevés éjszakára. A len ősidők óta használt anyag, különösen jó a hőmérséklet-kiegyenlítő hatása  és kiváló nedvesség-felvevő képessége. 

 

Vadselyem

A tenyésztett selyemlepke hernyójának selymén kívül a textilipar egyes vadon élő lepkefajok hernyóinak gubószálait, az ún. vadselymet is felhasználja.  Ez a szabadban gyűjtött szál rendkívül tartós és rugalmas. A Fergie vadselyem paplan puha, lágy fogása télen meleggel, nyáron hűvös öleléssel kényeztet.

 

Pamut

A  pamut hagyományos és kiváló töltetanyag: szellős, rugalmas és hosszú távon is formatartó, ráadásul a Cottona pamut papalnt 95 fokon moshatjuk.

 

Bambusz

A bambusz antibakteriális, mosható és szálai Üreges struktúrája révén nagyon jó légáteresztő tulajdonságú. Válassz nyárra alacsony töltetű Bambusz paplant!

 

Climarelle fátyol

A Climarelle paplan a technológia és a természet közös vívmányait ötvözi. Huzata és töltete is különleges, mindkét anyag ideálisan alkalmazkodik a testhőmérséklethez. A huzat 100% speciális pamut, ami DUPONT climarelle fátyol hőkiegyenlítő réteggel van ellátva, a paplan pedig töltetete100% márkás szilikonizált üreges PES szál.

 

 

 

Billerbeck Budapest Kft. csapata

CsapatKommentek