TÁRSUNK AZ ÁGY MELLETT

2015. 05. 18.


 

Mi legyen az ágytól karnyújtásnyira?

Az ágy tökéletes kiegészítője az éjjeliszekrény, amellett, hogy jól mutat, igazán hasznos is tud lenni. 

A hálószobában sokszor nincs elég hely, pláne, ha egy nagy franciaágyat helyezünk el benne. Ennek ellenére érdemes helyet szorítani két kis éjjeli szekrénynek.  

A pihenés akkor az igazi, ha a tér kényelmesen használható, ahol nem kell különösebb erőfeszítést tennünk, hogy bármit elérjünk vagy használjunk. Funkcionális szempontból az éjjeliszekrényt tárolóként használjuk. Minden olyan kisebb dolgot rátehetünk, amire szükségünk lehet, ha az ágyban vagyunk. Ha lefekvéshez készülődünk érdemes oda tenni a mobiltelefont vagy az ébresztőórát, hiszen így nem kell végiggyalogolni a szobán, ha reggel megszólal. Az olvasnivalót is célszerűbb az éjjeliszekrényen tárolni, mint a földön. Emellett ajánlott egy pohár vizet is kikészíteni magunknak, így nem kell minden alkalommal kisétálni a konyhába. Ha TV is van a hálószobában, akkor a távirányítónak ideális hely, így biztos nem kapcsolódik be az éjszaka közepén, mert ráfeküdtünk.

Az éjjeliszekrény mérete mellett, érdemes odafigyelni, hogy a kiválasztott darab beleilleszkedjen a szoba hangulatába. Akkor mutat a legjobban, ha a szekrény színvilága, formavilága megegyezik az ágyéval. Manapság már egyre gyakoribb, hogy a bútorokat nem feltétlenül a funkciójának megfelelően használjuk. Ha nincs túl sok pakolni valónk, akár kis asztalkákat is használhatunk éjjeliszekrényként. Ezzel a megoldással különlegessé tehető még az egyszerűbb berendezés is. Ahhoz, hogy a hálószobánk harmonikusnak hasson jó, ha több ponton visszaköszönnek a karakteres elemek. Egy visszafogott színekre hangolt szobában egy élénk színű szekrényke lehet az izgalmas pont, ami vonzza a tekintet. Megkönnyíthetjük a tárolást, ha a szekrényajtó lefelé nyílik. Így az ágyból is kényelmesen használható lesz a bútordarab.

Bartos Zsuzsa

Értékesítési referens - Garanciális ügyintézésKommentek