Tarts légtisztító hatású növényeket a hálószobádban!

2017. 05. 02.


 

Levendula

A levendula illata lassítja a pulzusszámot, csökkenti a vérnyomást és a stresszt.Egy kutatás kimutatta, hogy a levendula illatának hatására a csecsemők kevesebbet sírnak, mélyebben alszanak, továbbá csökken a nyugtalanságuk. Ezen jótékony hatásokat természetesen az édesanyák ugyanúgy élvezhetik! Nők esetén ugyanis a levendula elősegíti a könnyebb elalvást, csökkenti az alvás közbeni gyors szemmozgást (REM), valamint az alvás nélkül töltött idő hosszát. Férfiaknál azonban az ellenkező hatást váltja ki.

Szanzavéra

Egyike a beltéri levegő minőségének javítására leginkább ajánlott növényeknek. Igen szívós, igénytelen növény, amelynek gondozása senkinek nem okozhat gondot. Nagyszerűen megszűri otthonunk levegőjét, ezáltal javítva annak minőségén. Az anyósnyelv segít továbbá a legtöbb háztartásban előforduló különböző toxinok (formaldehid, triklór-etilén és benzol) elnyelésében.

Aloe Vera

Az Aloe vera nagyszerű gyógyhatású növény a természet patikájából: gyulladáscsökkentő hatású, kisebb égési sérülések, felületi bőrsérülések, horzsolások kezelhetők vele, továbbá méregteleníti a szervezetet. Ezenkívül segít a tisztítószerekben található szennyező vegyi anyagok közömbösítésében, ezáltal tisztítja a hálószoba és a lakás többi helyiségének a levegőjét.

Jázmin

Segít a jobb minőségű alvás elősegítésében és ébredéskor a kellemesebb közérzet biztosításában. Az sem elhanyagolható, hogy a jázmin kecses megjelenésével, gyönyörű apró, rózsaszín vagy elefántcsont színű, trombita alakú virágaival igen karakteressé teszi a hálószobánkat.

Borostyán

A NASA tanulmánya az első számú légtisztító növényként említi a borostyánt. Köszönhető ez annak, hogy ez a nagyszerű növény a leghatékonyabb a formaldehid elnyelésében.

Billerbeck Budapest Kft. csapata

CsapatKommentek

Zsoldos Mária


Vásároltam pár hónapja a JYSK áruházban egy Billerbeck Rheumalind paplant. Sajnos a paplan használat közben folyamatosan csúsznak ki belőle a vékony szálak amivel töltve van. Nagyon gusztustalan és bosszantó,és rossz érzés hogy vagy a számban vagy a hajamban, de a földön és a hálóruhán is mindig van csomó ilyen szál. Csaalódott vagyok, nem ilyen termékre számítottam a Billerbecktől. Nem fogok többször a cég termékeiből vásárolni.
2017. 05. 07.