ÚJDONSÁG - NATURA-SATIN TERMÉKCSALÁD

2014. 11. 13.


 

NATURA-SATIN termékek egyedisége a 100% eukaliptusz-szatén huzatban rejlik. A platina kikészítésű, selymes tapintású huzat igazán egyedivé varázsolja a termékeket. Az eukaliptusz elnevezés forradalmian új kifejezés a piacon, holott a bambusz szálhoz hasonlóan természetes alapanyag – az eukaliptusz fa rostjából készül. Számos előnyös tulajdonsága közül a legfontosabbat és az ágyneműk piacán kiemelt szerephez jutó nedvesség-felvevő képességét, a bőrbarát és antibakteriális tulajdonságát kell kiemelnünk.

  • Megújuló, biológiailag lebomló, öko, környezetbarát.
  • A cellulóz szálakhoz hasonlóan jó a vegyszerálló képessége.
  • Antibakteriális hatás a szál struktúrájának köszönhetően.
  • Kiváló nedvességfelvevő képesség.
  • Bőr és bababarát alapanyag.

A pehely töltet méltán nevezhető a természet alkotta csúcstechnológiának. Meleg-tartásában, hőszabályozásában nyugodtan a legtökéletesebb alapanyagok közé sorolható. Mind paplanok, mind pedig párnák esetén máig a piacon kapható töltettípusok közül a leghatékonyabb alapanyagnak számít. Párnák esetén a toll rugalmassága, és tartása biztosítja a fej optimális alátámasztását.

A szendvicspárnák kialakítása ötvözi a toll töltetek előnyeit a pehely komfortérzetével, így alkotva ideális párna kialakítást. A paplan pehelytöltetének köszönhetően kiemelkedően nagy melegtartó és nedvességfelvevő képességgel rendelkeznek. A pehely a legkönnyebb, leghatékonyabb, legjobban összenyomható és a leghosszabb élettartamú hőszigetelő anyag, amely biztosítja a simogatóan puha és rendkívül meleg komfortú, garantáltan kitűnő minőségű terméket.

Natura-Satin paplan:

http://www.billerbeck.hu/termek/1085/natura-satin-paplan

Natura-Satin párnák:

http://www.billerbeck.hu/termek/1087/natura-satin-parna

Sziklai Viktória

Marketing vezetőKommentek